Receptek
30/534-9179

  • Regisztráció

Receptek

Fésűkagylósaláta kecskesajttal

Olvasóink értékelése:  / 0

Fésűkagylósaláta kecskesajttal

Kivételesen egy olyan receptet adunk közre aminél a hozzávalók beszerzése a legnagyobb feladat. Vágjuk kockára a kagylót és adjunk hozzá ízlés szerint rózsaborsot. Kockázzuk fel a...

Bővebben...

Pireneusi töltött paradicsom

Olvasóink értékelése:  / 0

Pireneusi töltött paradicsom

Vágja le a paradicsomok tetejét  3/4 magasságban. Szedje ki a belsejét. Fogjon egy tálat, tegye bele a húst, nyomja ki az áztatott kenyérből a felesleges vizet, szórja meg fűszerrel...

Bővebben...

Le Dail leves

Olvasóink értékelése:  / 0

Le Dail leves

A vajat egy serpenyőben kiss lángon olvaszd meg, szórd bele az összetört fokhanymát pirítsd egy kis ideig, majd add hozzá a lisztet, kevergesd a rántásodat. Öntsd fel a...

Hozzávalók:

1 csomag érett Le Dail sajt 

5 dl zöldségleves 

1 ek vaj 

1 ek liszt 

2 gerezd fokhagyma, 

friss petrezselyemzöld

zöldbors 

2,5 dl fehérbor 

pirított zsemlekockák 

Elkészítése:

A vajat egy serpenyőben kiss lángon olvaszd meg, szórd bele az összetört fokhanymát pirítsd egy kis ideig, majd add hozzá a lisztet, kevergesd a rántásodat. Öntsd fel a zöldséglével. Vágd apróra Le Dailt, keverd a levesbe és forrald amíg sűrűbbé válik. Tedd bele a frissen tört zöldborsot. Vedd kis lángra, öntsd fel a borral. Tartsd melegen addig, amíg összevágod apróra a friss petrezselyemzöldet. Szórd bele, rakj rá fedőt és zárd el a lángot. Píríts hozzá zsemlekockát és tálald. Jó étvágyat!

 

Kvarglipástétom

Olvasóink értékelése:  / 0

Kvarglipástétom

Kvarglipástétom

Vágd olyan apróra a hagymát, amilyenre csak tudod. Vágd apróra a sajtot is. Kverd hozzá a fűszereket és a vajat egy közepes méretű tálban. Egy...

Bővebben...

Körte Bleu de Causses-al

Olvasóink értékelése:  / 0

Körte Bleu de Causses-al

Körte kéksajttal

Hámozza meg a körtéket. Vágja őket ketté hosszában, és szedje ki a magokat és a magházat. Tegye oda a vízet egy lábasba, rakjon bele 2,5 dkg cukrott és kis lángon főzze a körtét. Hamar...

Bővebben...

Asiago sajtszósz

Olvasóink értékelése:  / 0

Asiago sajtszósz

Olvasszuk meg a vajat, mielőtt még az eész elolvadna zárjuk el alatta alángot vagy vegyük le a tűzhelyről. Tegyük bele a lisztet és a sót és alaposan keverjük össze. Lassan...

Bővebben...