Receptek
30/534-9179

  • Regisztráció

Receptek

Füge és Fourme d'Ambert

Olvasóink értékelése:  / 0

Füge és  Fourme d'Ambert

 

Mossa meg a szárított fügét. A szárazabb szárrészt vágja le. Mettsze be kereszt alakban és kiskanállal vagy késheggyel töltsön bele Fourme d'Ambert sajtot. Gyors...

Bővebben...

Kéksajttal töltött burgonya

Olvasóink értékelése:  / 0

Kéksajttal töltött burgonya

Főzze 25 percig forrásban lévő vízben, ne főjjön túl, a közepe egy kicsit legyen még kemény.
Vájja ki a kruplik közepét. Melegítse...

Bővebben...

Tartiflette, avagy Rakottkrumpli francia módra

Olvasóink értékelése:  / 0

Tartiflette, avagy Rakottkrumpli francia módra

Melegítsük elő a sütőt 220 C-fokra (a légkeverésest 200 C-fokra). Vastagon szeleteljük fel a meghámozott burgonyát, és főzzük sós vízben 8-10 percig, hogy...

Bővebben...

Maasdamer sajtos túrós pogácsa

Olvasóink értékelése:  / 0

Maasdamer sajtos túrós pogácsa 

 

Meglangyosítunk 1 dl tejet, beletesszük a cukrot és az élesztőt, megvárjuk míg felfut.  Egy nagy tálban összekeverjük az...

Bővebben...

Korianderes sertéskaraj sajtkrémmel

Olvasóink értékelése:  / 0

Korianderes sertéskaraj sajtkrémmel 

A húst megmossuk, felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk,fehérborssal, korianderrel és kakukkfűvel fűszerezzük. Megsózzuk és 15 percet állni hagyjuk. Közben...

Bővebben...

Négy nemzet sajt leves

Olvasóink értékelése:  / 0

Négy nemzet sajt leves 

 

A krémsajtot, a kéksajtot és a tejszínt egy lábasban, kevergeve megolvasztjuk. Felöntjük a csirke alaplével, hozzáadjuk a reszelt pecorinot, és...

Bővebben...