Kecskesajtok
30/534-9179

  • Regisztráció

A kecsketejből hasonlóan készül a sajt, mint a tehéntejből. A langyos tejbe teszik az oltót. Kis idő múltán májszerű állaga lesz, ekkor apró darabokra vágják, forróra melegítik és egy ideig állni hagyják. Ezután leszűrik az összeállt alvadékot, ízesítik, sózzák, sajtkultúrával beoltják, majd – előbb gyakran, majd ritkábban – forgatgatva formába préselik.

Results 1 - 10 of 10

Kecskesajtok

Palet de Chevre

kecskesajt korong 40g

Product details

St. Maure AOP

Sainte Mare de Touraine AOP, francia...

Product details

St. Maure

fehérpenészes francia sajt

Product details

Buche friss kecskesajt

francia friss kecskesajt natúr vagy...

Product details

Buchette friss kecske sajt

francia friss kecske sajt natúr vagy...

Product details

Mothais Cendré 150g

Nyers tejből készült szenes kecskesajt.

Product details

Duo Merci 180g

50% kecsketejből és 50% tehéntejből...

Product details