Kecskesajtok
30/534-9179

  • Regisztráció

A kecsketejből hasonlóan készül a sajt, mint a tehéntejből. A langyos tejbe teszik az oltót. Kis idő múltán májszerű állaga lesz, ekkor apró darabokra vágják, forróra melegítik és egy ideig állni hagyják. Ezután leszűrik az összeállt alvadékot, ízesítik, sózzák, sajtkultúrával beoltják, majd – előbb gyakran, majd ritkábban – forgatgatva formába préselik.

Találatok: 1 - 10 / 10

Kecskesajtok

Buche friss kecskesajt

francia friss kecskesajt natúr vagy...

Termék részletes adatai

Buche fehérpenészes kecskesajt

érlelt,fehérpenészes francia kecskesajt...

Termék részletes adatai

Duo Merci 180g

50% kecsketejből és 50% tehéntejből...

Termék részletes adatai

Mothais Cendré 150g

Nyers tejből készült szenes kecskesajt.

Termék részletes adatai

St. Maure

fehérpenészes francia sajt

Termék részletes adatai

St. Maure AOP

Sainte Mare de Touraine AOP, francia...

Termék részletes adatai