Lágy Sajtok
30/534-9179

  • Regisztráció

 Lágy sajtok: Olyan aludttejből nyerik, mely a korlátozott mennyiségű tejsavó kipárologtatásával készül, és az elsajtosodási folyamat 30 – 40 °C között történik. Ezen csoporton belül megkülönböztetünk kéreg nélküli lágy sajtokat és kérges lágy sajtokat.

Results 1 - 12 of 12

Lágy sajtok

Cailladou

kakukkfüves friss sajt 2 kg

Product details

Taleggio

olasz illatos lágy sajt 2 kg

Product details

Coulommiers

fehérpenészes lágysajt nyers tejből 500...

Product details

Mothais 150g

Nyers tejből készült kecskesajt.

Product details

Friss sajt Labneh

kenhető friss sajt vödörben 2,5 liter

Product details

Reblochon

különleges puha hegyi sajt

Product details

Brillat Savarin

tejszínes francia lágy sajt 500 g

Product details