Spätzli - a svájci nokedli
Öntsük a lisztet, tojást és a fűszerekkel egy tálba. Keverjük össze jól, és adjunk hozzá vizet óvatosan. Tavasszal...
Csirke csőben sütve Gruyère mártással
Vágjuk a paprikát vékony csíkokra. Hosszában felére vágott hagymát vágjuk zöld csíkok mentén vékony ívekre. Apróra...
Bruschetta Cailladou-val
Piritsd meg enyhén a kenyeret. Ha szereted, dörzsöld be fokhagymával. Vékonyan kend meg vajjal. Vágd a sonkaszeletet olyanra, hogy...
Palacsinta Brillat Savarin sajttal és gombával
Egy nagy serpenyőbe olívaolajat és vajat teszünk. Rátesszük a fokhagymát, gombát, kakukkfüvet és a fűszereket és közepes lángon megpuhítjuk. A végén...
Focaccia krém kecskesajttal
Nyújtsa ki a tésztát két kerek, egyforma méretű körré.Vágja durvára a maréknyi ruccola salátát adja hozzá a kecskesajtot,a fenyőmaggal és pestot.Keverje...
Bruchetta őszibarack salsával és brie-vel
A brie-t betesszük a fagyasztóba kis időre, mert így könnyebb lesz vékony szeleteket vágni belőle. Az őszíbarackot felkockázzuk apróra, hasonlóan a kaliforniai paprikát. A zöldhagymát...