Tetilla sajt zöld olajbogyó dzsemmel
Mossuk le alaposan hideg folyó víz alatt az olajbogyókat. Hagyjuk lecsöpögni és borítsuk rá egy konyhakendőre, hogy...
Tatin burgonya St. Nectaire-al
Rántott St. Paulin mogyoróba forgatva
A sajtot felszeleteljük kb. 3-4 mm széles szeletekre. A földimogyorót megtisztítjuk és olyan apróra vágjuk amilyenre tudjuk.(2-3 mm szemsze az ideális) A zsemlemorzsa 2/3-át egy tányérra tesszük, a...
Gombaleves Tomme de Montagne krutonnal
Melegítsük elő a sütőt 220 ° C-ra.Olvasszuk a vajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a lisztet, és kevergessük kb. 1 percig. Nem szabad hogy...
Zöldségek Tomme de Savoie sajttal és sonkával
A fekete olajbogyót tegyük egy tepsibe és 120 C-on süssük a sütőben 2 órán át ropogósra. Forraljunk egy fazékban sós vizet és...
Pilota pogácsa
A hozzávalókat összegyúrjuk. Nem szükséges keleszteni, azonnal nagyjából ujjnyi vastagra nyújtsuk ki, majd...