Receptek
30/534-9179

  • Regisztráció

Receptek

Tejszínes Hagymaleves Goudával

Olvasóink értékelése:  / 0
Tejszínes Hagymaleves Goudával
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olívaolajon lassú tűzön megdinszteljük...

Bővebben...

Csirkemell Paradicsommal és Sajtal

Olvasóink értékelése:  / 0

Csirkemell Paradicsommal és Sajtal

A szeletekre vágott, besózott csirkemellet kivajazott kis tepsibe tesszük egymás mellé, a karikára vágott paradicsomot ráhelyezzük, megszórjuk bőven...

Bővebben...

Krumplis lepény fetasajtal

Olvasóink értékelése:  / 0

Krumplis lepény fetasajttal

A tejszínt simára keverjük a tojással. A formába tesszük a burgonya felét, rárakjuk a feta sajtot, megöntözzük a tejszínes krém felével, megszórjuk a Delikáttal, borsozzuk, befedjük...

Bővebben...

Pulykamell recept camembertel és almával

Olvasóink értékelése:  / 0

Pulykamell recept camembertel és almával

A húsból négy egyforma szeletet vágunk és kiklopfoljuk.

Megtöltjük camembert sajttal, majd megsózzuk és felgöngyöljük. Fóliába becsavarjuk, majd serpenyőben megsütjük...

Bővebben...

Négysajtos Pizza

Olvasóink értékelése:  / 0

Négysajtos Pizza

Az élesztot belemorzsoljuk a cukros langyos vízbe, felfuttatjuk. Hozzákeverjük az olajat, lisztet, sót, és rugalmas tésztét gyúrunk belole, melyet jó fél óra alatt megkelesztünk.A megkelt...

Bővebben...

Parmezános Csirke

Olvasóink értékelése:  / 0

Parmezános Csirke 

A parmezánt, lisztet és a fűszereket beleszórhatjuk egy zacskóba, és a húsokat egyenként megrázhatjuk benne, míg rátapad a keverék. Paradicsomsaláta illik hozzá...

Bővebben...